Bavaria Yachts Hungary

Welcome aboard!

Üdvözli Önt a Bavaria vitorlás és motoros hajók világa! Oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy kényelmesen megtekinthesse új és használt hajó kínálatunkat, valamint segítsük döntését a hajóvásárlás folyamatában.

Cégünk látja el a kiváló minőségű és rendkívül jó árfekvésű Bavaria vitorlás és motoros hajókat gyártó Bavaria Yachtbau GmbH magyarországi vezérképviseletét. Ezen túl hivatalos viszonteladó partnerei vagyunk az alábbi cégeknek: Raymarine, SidePower, HFL Clima, Glomex, Lindemann, Garmin.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a hajók, hajóalkatrészek kiválasztásától a finanszírozáson át az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig.
Szakképzett csapattal és jól felszerelt műhellyel rendelkezünk, magunk szállítjuk és szereljük hajóinkat és végezzük a garanciális és garancián túli szervizelést is.

A Bavaria hajógyárral napi kapcsolatban állunk, így rövid időn belül vállaljuk a szükséges alkatrészek, gyári anyagok beszerzését is.
Folyamatosan részt veszünk a gyári továbbképzéseken, így közvetlen információink vannak a fejlesztésekről és a meglévő modellek változásairól.
Cégünk speciális hajószállító kamionokkal rendelkezik, így Magyarországon egyedülálló módon, saját magunk oldjuk meg hajóink szállítását.
Ügyfeleink számára tájékoztatást és segítséget nyújtunk meglévő hajójuk értékesítésében, illetve szükség esetén beszámítjuk azt.
Minden általunk forgalmazott hajóra teljes körű, egyedi igényeknek megfelelő banki hitelügyintézéssel állunk rendelkezésre.

Hajóinkat vízre téve, összeszerelve, a szükséges ozmózisvédelemmel ellátva, vizsgáztatva és bevitorlázva adjuk át leendő tulajdonosának. Weboldalunkon keresztül további hasznos információval, általános tanáccsal is szolgálunk, melyek megkönnyíthetik a hajóvásárlás fáradságos feladatát.

Néhány szóban magunkról

1999 óta foglalkozunk hajókkal.

2007 óta látja el cégünk a Bavaria Yachts vitorlás hajó szekciójának képviseletét, és 2010 óta már a Bavaria Yachts motoros hajóit is mi képviseljük.
Fő tevékenységünk a Bavaria hajók értékesítése közvetlenül és partnereinken keresztül, illetve a hajók folyamatos karbantartása, valamint a hajókkal kapcsolatos extrák utólagos szerelése, beépítése.

2018-tól képviseljük a Greenline Yachts hajógyártó céget, mely cég motoros hajói rendkívül aprólékos kidolgozásukkal keltik fel méltán a figyelmet. Az új Greenline modelleket engedély nélkül is használható elektromos meghajtással kínáljuk a Balatonra.

Balatonlellén levő telepünkön folyik a hajók felkészítése, szerelése, valamint hajók téli tárolása.

Folyamatosan megjelenünk a Budapest Boat- Show-n és a Balatonlellei Hajókiállításon, valamint felkeressük a nagyobb európai szakkiállításokat.

Elmondhatjuk magunkról, hogy a munkánk egyben a hobbink is.
Évek óta folyamatosan versenyzünk, nagy teljesítményű vitorlás hajókkal.
Mi magunk varázsoltuk újjá romos állapotából az első magyarországi liberát, a Sfinx-et, így most újra a Balatonon szeli a hullámokat. Új árboc, új vitorlák, új szerelvények kerültek a hajóra.
Természetesen a mostani nagy nevek közelébe csak nehezen érhet, mégis nagyon szeretjük, rengeteg élményt nyújt számunkra.
Tagjai és tulajdonosai vagyunk a Raffica egyesületnek, mely ma a vitorlázás csúcsát jelenti Európában, így Magyarországon is.

Egyesületünk tulajdonában két gyors és komoly hajó is található: A Raffica nevű Libera és a Sponzor Wanted nevű, speciálisan átépített Nautic 12 Racer. Mindkét hajóval számtalan eredményt értünk el bel-és külföldön egyaránt.

2014-es évtől az RSM1 nevű GC32-es típusú és az RSM2 nevű, AC45-ös katamaránokkal vitorlázunk, mely hajóknak egyben a szponzorai is vagyunk.

Mindkét hajóval számtalan eredményt értünk el bel-és külföldön egyaránt.

Érdeklődik hajóink iránt?

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen vagy online!